Nu foloseam pe Windows de mulți ani, iar de când am Macbook Pro, nici atât. Cât timp clickuri pe linkuri dubioase dai doar de pe telefon și păstrezi desktopul doar pentru chestiile sigure, chiar nu văd nevoia.

Desigur, dacă cineva își pune în cap cu tine, cu siguranță vei fi spart, asta este lege. Dar asta vei fi și cu, și fără. Mai ales la toate găurile fizice de securitate găsite în Intel. Mai ales că românii sunt foarte tari pe interneți.

Dar da, ideea e că, dacă ai câțiva ani de internet în spate, e cam greu să furi viruși și e ușor overkill să bagi un antivirus. AV-urile încep să aibă niște utilități mult mai bune în securitate directă, de exemplu are kaspersky o chestie pentru supravegherea copiilor care cam dă praf tuturor.

Pe de altă parte, când îl instalezi, știi că te supraveghează și pe tine marele frate de la răsărit, așa că stai liniștit, cu siguranță nu ți se va întâmpla nimic.

Se mai aude de boxul ăla de la BDF? Face treabă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.