Şi ştiu că Dumnezeu ne dă fiecăruia cât putem duce. Nu, nu mă voi jena de credinţa mea şi nu mă voi cenzura. L-am iubit şi îl iubesc pe Dumnezeu cu toată fiinţa mea. Doar EL ştie ce este în sufletul şi în gândul nostru! Doamne ajută tuturor!

Oamenii de genul ar trebui considerați cu probleme psihice grave și ajutați cu medicamente, dușuri reci și electroșocuri. Înlocuiți dumnezeu cu orice altceva și veți realiza caraghioslâcul situației. Dacă eu aș spune asta despre Prâslea cel Voinic, personaj mult mai real decât acel dumnezeu al Găbiței, aș fi internat în cămașă de forță.

Familia Vranceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost a decis ca, în semn de bună credință, să mai inaugureze un azil de îngrijire a bătrânilor, un loc unde genitorii noștri să se simtă iubiți, să se simtă în siguranță, păziți și unde să poată să execute activități recreative ușoare.
Cinste lor!
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.