Agent de poliţie de meserie, Cristian Bordea s-a urcat băut la volan în toamna anului trecut şi s-a tamponat cu o altă maşină. A fost prins întâmplător, chiar de fratele său, tot agent de poliţie, aflat atunci în timpul serviciului. Vinovatul a suflat în fiolă, iar rezultatul nu a lăsat loc la prea multe interpretări: 1,16 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Citeam comicăria asta și mă gândeam că, în viață, cele mai urâte lovituri le-am primit de la cei apropiați. Pentru că niciodată nu te aștepți la familie să ți-o tragă, iar de prieteni și străini te ferești singurel. Așa și capdecretă din știre. L-a băgat, practic, la pușcărie, frățiorul său. Dacă nu așa, atunci cum?

În rest, râd și curcile de justiția română. Deci polițist, recidivist

În urmă cu aproape patru ani, aflat în timpul serviciului, şi-a abandonat postul şi a plecat să urmărească un meci de fotbal la stadion. Şi atunci era băut: 1,26 miligrame alcool pur în aerul expirat. A fost dat afară din Poliţie, dar a găsit un judecător dispus să anuleze ordinul de destituire.

și este pedepsit exemplar. Nu mai are voie să conducă decât mașini de poliție. Deci alcoolicul acesta se va sui la volanul mașinii de poliție și va împărți dreptatea printre șoferi, eventual va intra în urmăriri la volan, va pune fiole, tot tacâmul? El fiind un semipușcăriaș, da? Dacă un simplu cetățean e prin băut la volan, e condamnat să conducă doar mașina primită de la muncă? Întreb și eu, că-s curios.

Cuvintele sunt de prisos.