Cred că ați citit toți despre tipul care și-a ucis soția și copiii, după care a încercat să se sinucidă.
Dar pe asta ați văzut-o?

bărbatul ar fi fost luni la Mănăstirea Șinca, unde ar fi avut o ”o experienţă religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”. Pentru că tentativa sa a eșuat, bărbatul și-a ucis întreaga familie.

Practic, omul e intangibil și de partea cealaltă a oricărei pedepse. Pentru el, religiosul, familia sa a plecat într-un loc mai bun, cu multă verdeață, totul e bine, dumnezeu îi ține în poala sa.

Pentru cei rămași în urmă nu există justiție.
Ce justiție poate fi pentru părinții acelei femei, care și-au văzut ucisă familia și copilul? Internarea la nebuni? Pedeapsa de 18-20 de ani de închisoare pe care o dau de obicei tribunalele românești, din care face ceva gen 14 ani și, dacă scrie niște cărți, 12? Pedeapsa cu moartea oricum e prea blândă. Și nu acoperă suferința. Nici măcar dacă i-ar da foc în mănăstirea Șinca, împreună cu toți călugării de acolo.

Mai țineți minte cazul de acum niște ani, cu o fetiță violată și ucisă de un tip minor? Băiatul e liber, bine mersi, de ceva vreme, trăiește în bloc cu părinții copilului și a declarat senin că își dorește o fată cu care să se căsătorească.

LE: Cand mai spuneti ca religia nu are treaba, permiteti-mj sa va spun ca sunteți prosti de behaiti.

www.news.ro/eveniment/brasov-barbatul-care-si-a-ucis-familia-sustine-ca-a-facut-un-bine-sotiei-si-copiilor-si-ca-acestia-se-afla-acum-intr-o-lume-mai-buna-el-a-recunoscut-ca-ocazional-consuma-cannabis-1922405528222018031218006184