Am fost pe TF, venind dinspre Curtea de Argeș, mulțumesc comentatorului care mi-a sugerat asta, sper ca relațiile lui sexuale să sufere vădit măcar vreo două săptămâni. Cu ce am rămas după acest drum?

Cam cu nimic. Pe partea dinspre argeș drumul e puțin cam prost, se vede delăsarea autorităților, care doar se mândresc cu cel mai frumos drum din lume, dar nu fac nimic ca să îl întrețină.

Mizerie, multă mizerie. Nu am văzut nicăieri, prin niciuna din țările pe unde am fost, un popor care să își bată atât de tare joc de natura țării lor și să facă din asta un motiv de glorie și șmecherie. Cu cât ești mai șmecher, cu atât mai vârtos scuturi scrumiera bmwului pe transfăgărășan.

La Vidraru, grătarul de mici era exact, EXACT lângă un tomberon uriaș de gunoi. Iar oamenii cumpărau și mâncau. Speechless. 2 porumbi fierti si 2 cola, mai sus puțin, 21 de lei. Mă respect, ce dracu. Nu mergea casa de marcat.

Sus, la bâlea, nu m-am mai dat jos din mașină. Era atât de aglomerat, atât de mult praf, atât de mult românește pe acolo încât pur și simplu m-am dus mai departe.

Cam atât. Deloc satisfăcător.