Dimineață, oamenii voiau să o linșeze pe deputata Aurelia Cristea, după ce a apărut pe DC News o știre de senzație.

Românii din Diaspora urmează să contribuie la bugetul țării, dacă o propunere de amendament la Codul de Procedură Fiscală a deputatului PSD de Cluj, Aurelia Cristea, va fi votată la dezbaterea din Parlament.
Mai exact, ANAF intenționează să acceseze conturile tuturor românilor care muncesc în străinătate și să-i oblige pe aceștia să plătească retroactiv orice contribuție socială pe care aceștia ar fi trebuit să o plătească în țară și nu au plătit-o, chiar dacă aceasta se întinde pe mai mulți ani în urmă.

Singura problemă ar fi că profesioniștii de presă Bogdan Chirieac și Val Vâlcu, deținătorii “ziarului” nu știu că românia a aderat la toate tratatele de evitare a dublei impuneri existente pe Terra, prin urmare, dacă ești român și muncești, deci ai rezidența în altă țară, unde deja plătești impozite pe banii câștigați, nu mai plătești și în românia.

Deși deputata a trimis un drept la replică, nu i l-a publicat decât, SUPRIZĂ URIAȘĂ, NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI, ESTE DEFINITIV, realitatea.net

Dap, presă. Am impresia că Chirieac e și profesor pe undeva. Iar Vâlcu e profesor la FJSC, alături de un alt ipochimen, o jignire la adresa profesiunii de dascăl și la cea om, Horea Bădău.
Serios, #nojoke.

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.