bormio-terme

Săptămâna trecută s-a deschis cea mai blabla din sud-estul europei cu ape termale, investiție de nușcâte milioane de euro(din care vreo 10 ajutor de stat, adică mokangeală), Therme, locul unde speram să merg și eu să îmi bălăcesc bătrânul fund.

Problema cu lansarea acestei atracții este că s-a întâmplat fix ce prevedeam că o să se întâmple. Mai exact, cei ce au fost invitați la lansare au scris hyperexcitați, totul roz și senzațional, uau ce mișto să moară ce-am mai scump, obiectivitate zero, iar cei ce nu au fost invitați au mărunțit ușor din buze și au scris de rău.

A mai fost și o a 3 a categorie, care au fost enervați de hyperexcitația primei și au scris de parcă ar fi văzut strict numai lucrurile rele de acolo, nimic bun, totul nasol, totul varză.

Așa că o să mă bazez, ca de obicei, pe obiectivitatea voastră. A fost vreunul din voi la Therme? E drăguț? Merită prețul, destul de măricel pentru o familie, dacă e să mă întrebați? Serios, fără patimă și cu obiectivitate, să știm dacă merită să ne ducem copiii ori ba.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.