Știți că am scris mai demult că s-a lansat o nouă televiziune, TV H20?
Mă gândeam zilele trecute că poate ar trebui să nuanțez puțin ce scriu pe blog. Pentru că, din comunicatul de presă publicat de mine atunci, cineva a înțeles că eu aș lucra acolo și îmi cerea să îi spun adresa exactă. Asta datorită faptului că am scris că voi fi la petrecerea de lansare. În fine, ne-am certat puțin, mai mult datorită faptului că eu nu înțelegeam exact ce spune, așa că îi ofer scuze încă o dată.

Revenind la TV H20, am fost destul de reticent la început, știind că e făcută de Sebastian Lăzăroiu, fost ministru al muncii și consilier băsescian. Mă gândeam în sinele meu că Iată, încă o trompetă politică.

Greșit.
De fapt, fostul TVRM, actualul H20 este o televiziune de educație, cu emisiuni de știință, medicină, pedagogie și cursuri universitare.
Exemple? Medicina tv. – Educaţie medicală, informaţii despre noutăţile din medicina modernă, ținută de Prof. univ. dr. Andrei Firică, ilustru ortoped, sau Start în carieră, Emisiune de conf. univ. dr. Laura Goran.

Îmi place că nu au decât o singură emisiune toksou, boala televiziunilor românesti, Amintiri despre viitor, moderata desigur, de Sebastian Lazaroiu. În rest, mai e de muncit, dar un început bun și, așa cum spuneam, foarte surprinzător

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.