Întotdeauna după evenimente de astea aniversare, intru în fibrilaţii cu mâncarea. Mai exact, nu pot să mănânc ceva ce a fost gătit deja de 3 zile. Adică mâncarea gătită de pe 31 în nici un caz nu va mai putea sta pe masă pe data de 2, indiferent dacă a stat la frigider sau nu.
Şi uite-aşa toată lumea stă şi bagă la ramazan, iar eu beau cola, directorial, până s-o îndura cineva de mine să îmi facă o friptură.
Dietetică.
NOU
Pe mine ma enerveaza ca nu am in frigider decat mancaruri d’astea specifice, salata boeuf, inca cateva sarmale, caltabos..etc..
NOU
am aruncat azi tot, am frigiderul ca familia Bundy
NOU
Io-am gasit dimineata o sana inca valabila in frigider. Piine de anul trecut, acceptabila insa daca e prajita.
Pentru prinz am doi muschiuleti tinuti la fragezit – tot de anul trecut – in zeama de lamiie, ulei de masline, cuisoare, ienibahar, usturoi. Acu’ ma duc sa-i bag la cuptor…
NOU
@mircea: enibaharul asta e foarte tricky. o boaba in plus daca ai scapat, s-a dus naibii gustul mancarii
NOU
am sarbatorit si sf vasile si la mahmureala pe care o am nici nu-mi pasa daca mai mananc ceva.:)))
NOU
@ Arhi – sa inteleg ca astia de la tv au filmat tomberoanele unde arunci tu mancarea?
NOU
@dragos bunea: nuj, nu prea ma uit la teve
NOU
dimpotriva, eu nu pot sa mai beau ce-a fost cumparat pe 31 fin’ca nu ma e neam 🙂
NOU
Ma intreb cum ai rezista intr-o excursie de vreo doua saptamani, unde nu s-ar putea gati din doua in doua zile …..
NOU
@Gyerko Szabolcs- Laszlo: nu as rezista, eu nu pot sa ma cac in padure, daca nu am apa curenta sunt terminat
NOU
Pai mai curenta apa decit un piriu repede de munte nu se poate 🙂
NOU
@mircea: daca sunt 2 ca mine, care isi spala cururile in el, nu mai e deloc curenta…
NOU
Nu o sa inteleg niciodata chestiile astea ,mancare gatita cat pentru un regiment ,cand sunt doar 2-3 oameni in casa respectiva ,iar dupa o zi ori doua ,totul ajunge la gunoi.Bani aruncati pe geam ,timp petrecut in bucatarie nefolositor ,mancarea numai buna pentru cateii si pisicile din cartier.
NOU
Aseara simteam gust de friptura in gat desi nu mancasem si nu era un sentiment placut 🙂
Asa e cand exageram 😛
NOU
Branza cu salata reprezinta cea mai buna solutie 🙂
Si gatitul in cantitati rezonabilie inaintea Revelionului.
NOU
Arhi, eu zic ca e mai ok sa spui ca mancarea veche de 2 zile, nu de 3. De ce? Simplu: mancarea gatita in 31dec la ora 12 inseamna ca implineste FIX o zi in 1 ian la ora 12 si FIX 2 zile in 2ian la ora 12. 🙂
NOU
@Arthur: mintea mea contorizeaza doar cele 3 zile, nu orele
NOU
sigur, mâncare de un an nu prea merge 🙂
NOU
Figuri 😆 …totusi, acum probabil o sa ma uit stramb la mancarea ramasa de anul trecut. Noroc ca am si mancare proaspata.
NOU
@ Arhi: Si daca de exemplu, presupunand prin absurd, gatesti ceva la ora 23, pentru tine la ora 00.01 mancarea are deja o zi?
NOU
@Arthur: da
NOU
Cei care-ti umbla prin gunoi dimineata te considera probabil cel mai bun prieten al lor.
NOU
Mie-mi plac sarmalele facute de 2-3 zile…mi se par mai gustoasa si am auzit mai multe pareri asemanatoare 😀
NOU
Puteai sa arunci si Cola, iti faceai un bine.
NOU
foarte bine faci, mincarea veche e tamasica(ingrasa si te face prost dispus, somnoros si letargic)…stramosii nostrii stiau ce stiau si gateau zilnic, restul dindu-l la oratanii
NOU
trimite-o in africa
NOU
… si atunci te duci la restaurant sa mananci o ciorbita “proaspata” fabricata in 30. 12. 2010 🙂
NOU
@mike: fii serios, am si eu o varsta, nu mai fac prostii de astea de cand am lucrat in industria hoteliera
NOU
Eu am in frigider branza cu mucegai nobil! S-o arunc daca s-o stricat?! 🙂
NOU
@Iulia:sa nu uitam boschetarii-chiar era un reportaj la televizor cata mancare arunca romanii la gunoi si ce fericiti erau boschetarii ca au ce manca!
NOU
Salata boeuf spre exemplu nici nu e buna decat dupa 1-2 zile de la preparare.
Asa e cand ai timp de frecat menta, te inveti sa gatesti zilnic.
NOU
Coca iti ciuruieste stomacul e cea mai naspa bautura la moment.