Pornind de la articolul lui Auraș, care în esență ar fi corect, dacă ar fi scris de altcineva, nu de el, care e parte intrinsecă a problemei, aș vrea să fac un anunț, pentru toate agențiile de PR, marketing and so on. Știu, politicos ar fi fost să dau un mail personalizat, dar din păcate nu am o bază de date agregată.

Începând de astăzi, 13 martie 2012, participarea mea la orice fel de eveniment, lansare, party, simpozion sau orice altceva unde vă doriți prezența mea, va trebui să fie însoțită de un onorariu de participare, pe care îl vom stabili ulterior de comun acord.

În felul acesta voi ști sigur că
1. Sunt dorit cu adevărat la acel eveniment, nu sunt un simplu nume într-o listă BCC
2. Evenimentul chiar este serios și dispune de buget de promovare corect, nu hai să luăm 2 kile de pișcoturi și niște cola și chemăm și bloggerii.

Cele 2 evenimente la care am confirmat înainte de prezentul articol rămân în vigoare și se vor bucura de prezența mea :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.