Sau cum nu v-ati prins toti ca mergeti pe o mare fenta, dar va place sa fiti guresi ca niste potarnichi, descoperind miezul din fanta.
Florin Roman e un coclete smecher din PNL, dus pe brate de limbidinosul de Rares Bogdan. Este fostul presedinte al camerei deputaților, da?

Cum se face ca, pana acum, nu s-a interesat nimeni de soarta lui, de studii si restul, desi era al 4 lea om in stat? Hmm? Nimeni? Adică a fost bun și curat, fără probleme, deși făcea parte din CSAT și are ORNISS în buzunare, dar acum nu mai e?

A devenit brusc interesant cand a devenit ministru intr-unul din portofoliile insignifiante ale guvernului, cel pentru digitalizare? Fix in acest moment s-a trezit primarele servitelor din romania, Tolontan, sa ii cerceteze trecutul? Dupa glorioasa descoperire a radiatiilor de la muzeul de geologie, saptamana asta s-a gandit sa sune si la facultate?

Nu, ba baieti. Mergeti pe fenta. Undeva se pregateste o teapa uriasa, probabil tocmai pe ministerul vietii, iar voi sunteti veseli si fericiti ca s-a facut dreptate.
Follow the money.

LE: Pentru baietii care sunt la munca azi, cu indicatii de reductio at USR, mergeti va rog im plm. tks.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.