Glumeam la asta cu manifestațiile, calmați-vă sânișorii, am vrut doar să vă arăt cum m-am simțit eu când i-a luat interviu nuș ce televiziune și am auzit că am ieșit din casă pentru că ne-a organizat el.

Să ne-nțelegem.
Un adult, pentru că bărbat nu poate fi numit, de 30 de ani, cerșește pe internet să i se plătească datoria acumulată când a fost la studii în state, de unde s-a întors fără să știe engleză și ar mai dori să i se găsească și un loc de muncă, eventual bine plătit, ca să poată pleca liniștit din țară.

Nu e nimic rău în a cerși, să știți, e o soluție și o artă să trăiești din mila publică. La urma urmei, este o demonstrație a mentalității ce predomină la cei de vârsta sa, crescuți în puf, pe banii părinților. Totul li se cuvine și toată lumea îi e datoare și trebuie să contribuie, gratuit, la bunăstarea sa.

Rău este atunci când realizezi că ipochimenul e unul din cei ce a convins internetul că marșurile de zeci de kilometri prin oraș sunt niște soluții bune la protestele #rezist și, astfel, practic, le-a închis.

Acum înțelegeți cât de proști ați fost?