troll13

Deci primesc un mic spam de la ING, în care sunt anunțat că toată lumea mi se așează la picioare, datorită norocului că sunt clientul lor. După ce îmi potolesc bătăile inimioarei mele speriate de asemenea noroc, citesc și ultimele rânduri din mail.

Cum sa beneficiez de toate gratuitatile din oferta?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa continui sa iti aduci veniturile recurente la ING. Cand spunem venituri recurente ne referim la incasari de minimum 700 lei / luna / cont.
Daca nu incasezi venituri in mod recurent, incepand cu data de 1 iulie 2015 ti se vor percepe comisioane de administrare pentru cont in valoare de 5 lei / luna, respectiv pentru retragerile de la ATM-urile ING in valoare de 1,5 lei / tranzactie.

Eu, când mi-am făcut contul, l-am făcut pentru că oferta conținea și partea cu lipsa comisioanelor la scoaterea de bani din bancomatele ING. Acum se pare că acel contract semnat e fix vax, pentru că din iulie, dacă nu am venituri recurente, plătesc 1.5 lei pe tranzacție.

Well done, ING, well done.
Încă am cardul la voi. Momentan. Pentru că încă nu m-a convins nici o altă bancă.
Dar se apropie acel moment când voi primi mailuri de la voi cu Cetin Ametcea, ne lipsește rulajul tău în cont, ce se întâmplă?

Ce să se întâmple, nimic.