george_soross_newest_blushing_bride_640_03

Problema este că nu știm exact de care patrie mumă ar dori să se agațe.

Doar 21% din cetățenii Republicii Moldova ar vota pentru unirea cu România, dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum – cel puțin așa arată datele Barometrului Opiniei Publice, realizat la comanda Institutului de Politici Publice de la Chișinău și cu sprijinul Fundației Soros. 53% din cei chestionați s-ar pronunța, în cazul unei consultări populare, împotriva unirii dintre cele două state

Agerpress

Ok, sunt total de acord că atunci când auzi numele Soros, devii complet circumspect și nu prea mai iei în serios enunțul respectiv. Amintiți-vă cum a mutilat practic societatea civilă din București pe problema roșiei montana, în funcție de cum avea sau nu acțiuni la Gold Corporation.

Dar totuși, 21% e un semnal de alarmă îngrijorător.Practic, e foarte dificil să îți asumi, ca institul public, un asemenea fals, fără a te discredita complet. Prin urmare, cifra e posibil să fie pe undeva pe acolo. Poate nu 21, dar un 30% tot e.

Parcă încep să te cam doară toate eforturile astea financiare pe care le facem cu moldovenii, toate locurile gratuite din facultăți, bursele și restul, când ei sunt interesați doar de pașapoartele care le permit femeilor din moldova să se prostitueze legal în UE și băieților deștepți să facă diverse activități precum raketeeringul, jaful, crima și altele.

Munca lui Stalin nu a fost degeaba. După doar 60 de ani, oamenii aceia nu mai au aproape nicio legătură cu românia, în afară unei limbi vorbite stricat și a micului trafic de frintieră cu zahăr, țigări și femei.

Întrebarea ce ar trebui pusă, totuși, este: Ce activități are în acest moment Soros în Moldova? Dacă urmărim traseul banilor, aflăm și de ce a fost nevoie să apară acest barometru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.