pistol

Înainte de a se descoperi că domnul Sârbu lingea miere fără voia fiscului, ProTV era chiar o forță în impunerea de trenduri. Dacă ProTV dorea să arate că un concurs de aruncat fecale e cea mai tare chestie din estul europei, concursul ăla chiar era cel mai tare din est.

Din păcate, domnul Cesnavicius vine cumva nepregătit pentru piața românească și nu realizează că de fapt noi suntem cumva supra saturați de ideile pe care le are el. E ca și cum ar veni să ne explice nouă ce tare e internetul 3G, noi având de fapt cel mai tare internet din Europa.

Prin urmare, e cumva explicabil că ProTV se cramponează în continuare în zona emisiunilor stupide cu vedete.
Aș vrea să se remarce că eu chiar nu urmăresc protv-ul de mult timp. Mi-a căzut sub ochi chestia asta și am rânjit puțin în mine.

Nu a trecut mult timp de când a plecat din Africa de Sud de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! că Gina Pistol a și intrat în Ferma Vedetelor. În reality show-ul de la Pro TV au mai intrat George Vintilă și Roxana Ionescu.
Alături de noii veniți, în fermă se mai află Augustin Viziru, Ionuț Iftimoaie, Vica Blochina, Doinița Oancea, Dima Trofim, Dan Helciuc și Cristina Cioran.

Gina Pistol? Ce face ea, în afară de a fi vedetă și de a ne arăta sânii? Roxana Ionescu? Are aceleași calități și face aceleași lucruri. Vica Blohina? Din ce știu eu, e o parașută rusoaică a cărei contribuție la societate a fost că i-a făcut un copil lui Pițurcă, prin reținere de material seminal în gură și scuipare ulterioară în zonele erogene. Cristina Cioran e singura care are de ce să fie numită, CÂT DE CÂT, vedetă. Iar restul…

Noi nu avem vedete. Noi, ca români, nu avem vedete autentice. Oamenii pe care îi rulează protvul sunt doar curve și bătăuși, untermensch care își plătesc aparițiile televizate la Măruță în stilul Oana Zăvoranu. Noi, ca români, suntem sătui de acești oameni de joasă calitate.

Întotdeauna voi prefera un reality show cu oameni simpli, care luptă pentru un scop, decât mizerii cu Elena Merișoreanu, care mimează interesul, fiind plătiți gras sa fie acolo.

Așa să ne-ajute sfântul Playboy.
Amin.

Later edit: Urmare a acestui articol

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.