O veste proastă ar fi că Microsoft oprește suportul pentru Window 8.1 în primăvara lui 2023. Va opri și updateurile de securitate ESU, deci nu se mai poate face nimic, nici măcar contra cost.

Vestea bună e că puteți să faceți update gratuit de la Windows 8.1 la Windows 10 Pro, cu prețul unei cafele mai de fițe pe undeva, datorită ofertei actuale de la Godeal24.

Și nu doar atât. Dacă faceți update la Windows 10 Pro, automat sunteți eligibil pentru update la Windows 11, ultima fiță de la Microsoft, cea cu colțuri rotunjite și cu bara de jos ca la Mac. You can feel reach!! Iar Microsoft a promis că oferă suport pentru Windows 10 până în Octombrie 2025, deci aveți timp să vă decideți ce faceți.

 

Reduceri substanțiale pe care nu le puteți rata: 62% reduceri la pachete   Bundles   MS Office (coupon code “SGO62”)

Până la 50% off la variante de Windows  (coupon code “ SGO50“)

Pentru cei ce nu știu, Windowsurile LTSC (Long-Term Servicing Channel) sunt variantele de Windows care nu au în componență aplicații de bază care  se pot schimba la updateuri. Conțin chiar și Internet Explorer, care va primi updateuri de securitate for lifetime. Desigur, se adresează unei nișe de utilizatori, servere sau diverse funcționalități care au nevoie să rămână identice for lifetime.

Utilitare interesante, la prețuri foarte bune

 
24/7 Suport tehnic profesional & Lifetime Servicii Post vânzare

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Windows 11 – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2021 Professional Plus – [Download Link]

Cum se activează Microsoft Office 2021 Professional Plus key:
1. Descărcați aplicația folosind linkul oficial, de mai sus..
2. Dezarhivați.
3. Apăsați Settings Launcher în folderul dezarhivat.
4. Folosiți instrucțiunile din email pentru a completa instalarea.
5. Porniți orice aplicație Office și folosiți cheia pentru a înregistra Microsoft Office 2021 Professional Plus.

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.