Am citit undeva pe internet ideea asta, dar nu reușesc să îmi aduc aminte unde. A fost nevoie de doar 4 ani demenți ca să realizăm că imaginația producătorilor de filme este fix pix pe laângă realitatea dementă în care ne scăldăm.

Idiocracy? Să fim serioși, Trump este mult mai îngrozitor decât președintele Terry Crews din film. Acțiunile sale sunt mult mai imbecile, cu efect incredibil de îngrozitor pentru toată planeta.

Mai țineți minte în Independence Day, când au venit extratereștrii și o gașcă de idioți s-au strâns pe un acoperiș, exact sub nava mamă, cu flori și mesaje de prietenie? Toți care am văzut filmul am zis că nu are cum, nu există oameni atât de tâmpiți. Mai ziceți asta și acum?

Filmele cu zombie. Peste tot, în toate filmele, oamenii sunt prezentați drept supraviețuitori, luptători etc. Doar că, în viața reală, în cazul unei crize de zombie, vom avea discuții de genul Zombie nu există, e doar o manevră totalitariană de a prelua conducere, zombies de fapt nu sunt mai răi decât o gripă, ai văzut cineva vreun zombie?

Uitați-vă ce se întâmplă în rusia, ce face Putin este peste orice scenariu. Oameni uciși și închiși, își pavează singur drumul spre putere pe viață, nimeni nu crâcnește nimic. Ieri a fost ucis un miliardar fabricant de mezeluri, cu o arbaletă. Total întâmplător.

Handsmaid tales? Uitați-vă la ce se întâmplă în Polonia, la demența religioasă de pe străzi, demența care condamnă femei la moarte și la obligativitatea de a face copii, pentru că așa le-a zis lor un tătuc din cer. Nimeni altcineva nu protestează, deși este cea mai brutală încălcare a drepturilor omului. Ah, da, sunt femei, nu sunt oameni.

Oriunde te uiți, demență.
Filmele got nothing on us.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.