Commando – Mickey Rourke și Michael J. White

În cel mai realistic mod, de pe Mickey Rourke cade pielea. Dacă vreți să vedeți distrugerile reale pe care le fac operațiile estetice, acesta e filmul de văzut. Pur și simplu are capul ca o halcă de piele strânsă la un loc cu sârmă. Și nici Michael J White nu stă mai bine, și-a umflat pomeții și arată ca un clovn gata să zâmbească.
Și filmul e îngrozitor de prost.

NOPE – 2022
Ăsta e un fel de science fiction, cu negri urmăriți de o farfurie zburătoare vie. Cred că vie, asta se înțelege mai spre final. Știți filmele alea horror în care ea aleargă de rupe norma, iar killerul merge relaxat, în spatele ei și ajunge primul? Așa e nope. Animalul ăla care nu știm de unde și cum e, e făcut din tubulețe de saltea pneumatică și pânze, bănuiesc că piele ceva. Cineva, cu un cuțit, poate face măcel galore prin interior. Doar că, surpriză, nu face nimeni, ci se duc să fie digerați în timp ce urlă. Filmele astea 2 le-am văzut unul după celălalt și mi-a venit să plâng, că nu mi-a mai dat nimeni timpul înapoi.

Guns Akimbo – 2020
Filmul ăsta este…oh, god, criminal. E cu băiețelul din Harry Potter și îți vine să te împuști după ce îl vezi. Partea bună la filmele gen Harry Potter este că îi lasă pe protagoniști bogați și relaxați, fără stresul zilei de mâine, ceea ce le permite să facă filme de autor, filme fără buget, pe care, altfel, nu le-ar făcea niciodată, că na, cine e nebun să meargă cu bani de acasă ca să aibă acces pe platoul de filmare.

Partea proastă este că actorii nu mai sunt selectivi și nu prea sunt interesați de valoarea intrinsecă a filmului, ci sunt la nivelul Coaie, azi ne plictisim, nu băgăm și noi puțin demența aia de Guns Akimbo? Cu toate că premizele filmului chiar sunt bune pentru acest gen de filme, dezvoltarea e la nivel de Tudor Chirilă și Tudor Giurgiu.

Trebuia să mai fie un film, pentru că a fost un weekend de succes, dar l-am șters din Plex și pur și simplu nu îmi mai aduc aminte de el.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.