Top Gun Maverick – Sincer să fiu, nu mă așteptam să fie atât de bine făcut pe scenariu și execuție. Sigur, nu e o capodoperă, dar este exact cum trebuie să fie filmat așa ceva, cu dozajul exact de emoție și fără pierderea de timp adusă de realismul promovat în ultimii ani. De exemplu, nu avem idee cum a ajuns Maverick din pădure la hangarele inamice. Sau care a fost procesul prin care a decolat ca să demonstreze că propunerea sa este posibilă. Pur și simplu s-au făcut. And it was good. A fost emoționantă rău faza cu Val Kilmer și destul de uimitor cum i-au făcut vocea deepfake.

Sandman – Am tras de mine ca să văd serialul ăsta, nu prea m-a tras deloc ața spre el, citisem reviewuri și eram destul de meh, nu era ceva ce să mă pasioneze.
Well, m-am înșelat, serialul chiar e mișto, premizele sunt mișto, cu o singură problemă. Cred că la episodul 10 și-a consumat toată ideea inițială, a fost ultimul cu o relativă legătură cu subiectul, de la episodul 11 a dat-o-n bălărisme și nu am speranțe mari pentru sezonul 2, dar, ce să zic, poate mă înșel. Dar cele 10 episoade merită cu prisosință, e foaaarte mișto, inclusiv Brianne de Tarth este magnifică în rolul Lucifer.

Nu știu de ce nu pot să mă uit la See. Efectiv nu pot. Serialul e bun, actorii sunt buni, dar când încep să mă uit, mă apucă anxietatea și datul pe repede înainte. Pur și simplu nu pot.

Ca vechitură, vă recomand Adjustment Bureau. Mi se pare un SF foarte plăcut, care împletește fantasy-ul cu love story-ul foarte bine,iar Matt Damon e în unul din puținele roluri în care joacă implicat, nu de parcă s-ar plictisi uitându-se la un filme din anii 30

Știu că vă simțiți tentați să recomandați seriale și filme. Ar fi util grupului să o faceți vorbind despre cele noi. Serios, toți ne-am uitat la OZ, Better call Saul, Stargate, McGuyver sau alte prospături de astea care v-au plăcut vouă când era Băsescu președinte.

Keep it fresh, people.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.