Unul din motivele pentru care îmi vine să mă împușc, atunci când caut vreo rețetă de ceva, de care nu îmi mai aduc aminte, este trălălăiala aia dilaila pe care o face autorul la începutul rețetei, bătând câmpii despre origini, copilărie, cum îi miroasea pielea bunicii care nu se spăla cu lunile, prunul din fața curții și alte tâmpenii, pentru că eu fix aia caut, în bucătărie, cu telefonul în față și puiul crăcănat pe blat, sensibilitățile bucătăresei, pe malul prutului.

Și, hlizindu-mă despre faza cu ciorditoarele care s-au înghesuit pe la tribunale (să fie clar, în afară de Gina Bradea, am zero respect față de orice mizdă de asta care gătește pe net, fie ea Jamilla , fie Laura Laurențiu, despre care am auzit doar datorită procesului, sau știu eu care altă expertă, toate fură rețete de pe net și le adaptează, iată, content unic și original), am ajuns și am citit prin comentarii la vali:

Care link funcționează.
Cum arată rețeta de la Gina înainte:

Cum arată rețeta de la Gina, după ce trece prin curator:

Sănătate și virtute, bookmarked. cooked.wiki/

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.