Dragi domnisoare, o spun din suflet, cu mana pe inimă. Fumatul nu face bine femeilor.
Şi nu, nu pentru toate cancerele pe care le declanşează, nu pentru rata mare de sterilitate in randul femeilor fumatoare, nu, nimic din toate astea.

Ci din 2 mari motive.
Primul ar fi că vă miroase gura pestilenţial, ceea ce e absolut normal, la câtă putreziciune băgaţi în voi. E destul de jenant să încerc să îţi sorb vorbele şi să mi se facă greaţă. Iar mestecatul de ciungă nu ajută, mirosul vine din stomac, unul din primele organe afectate de tutun. Adăugaţi la asta şi frumuseţea de dinţi galbeni şi aveţi un tablou complet.

Secundo. Secundo e mai dificil. Pentru că sunt amic cu câteva tipe fumătoare şi o să se simtă. Doamnelor şi domnişoarelor, din cauza fumatului, după 25-26 de ani, faţa vi se face ca pergamentul. Sunteţi galbene, lipsite de prospeţime, pline de riduri, pielea e lăsată şi făr fermitate, sânii vi se duc la vale şi nici nu vreau să mă gândesc ce se întâmplă mai jos de sâni.

Aşa că dragelor, dacă ţineţi la sănătatea noastră şi la binele nostru, al celor ce vă iubim şi preţuim zi de zi, lăsaţi-o naibii de ţigară.
Vrem să ţinem în braţe o păpuşă cu miros de dulce şi scorţişoară, nu o mumie galbenă, puţind a hoit.
Cu dinţi galbeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.