Femeia care a intrat în comă din cauza epuizării a decedat. Să-i fie țărâna ușoară. Nu am vrut să scriu absolut nimic despre subiect, pentru că s-a scris destul și nu știu dacă ce am eu de spus este chiar pe placul tuturor.
Dar aseară am auzit și eu la știri cum FAMILIA victimei presupune că a muncit prea mult. FAMILIA victimei blamează angajatorul. FAMILIA decedatei este miez.

Aș avea și eu o curiozitate:

CÂND FEMEIA AIA MUREA DIN PICIOARE DIN CAUZA STRESULUI ȘI OBOSELII, FAMILIA EI UNDE ERA ȘI CE PĂZEA?

Sau decedata era veselă, rumenă în obraji și plină de chef fix până în momentul în care a intrat în comă, moment în care și familia a realizat Stai băi, că femeia asta pleacă la 7 și se întoarce la 2 dimineața, când face mâncare și are grijă de 2 copii, iar în timpul ăsta noi, familia, avem o grămadă de treabă.

FAMILIA ar trebui să își vadă de durerea ei și să nu mai iasă la rampă să trâmbițeze una sau alta. Pentru că ar fi fost singura care ar fi putut să îi salveze viața. Dar na, probabil banii erau buni, nu?
Citiți comentariile de aici, sunt extrem de relevante pentru nivelul de gândire al rromânilor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.