Am pe facebook o tipă așa și-așa, nici prea prea, nici foarte foarte, nici prea tânără, nici prea bătrână, aurea mediocritas. Și, din când în când, bagă câte un rant despre cum pe ea, ca să o impresionezi, trebuie să fii nuștiu cum, să vorbești nuștiucum, să te porți nuștiucum, să să fii dur, dar blând, să îi aduci flori dar și să o pui la locul ei, chestii de genul ăsta.

Și ca om care a trecut prin multe și destule prin viață, întreb și eu:
Femeile din 2020 în că au această mentalitate de 1920? Ca să aibă o relație cu un tip, au nevoie să fie impresionate de ceva? Nu e suficient acel ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Acum trebuie ridicată ștacheta, trebuie îndeplinite challengeuri, ca pe vremea când nu se epilau inghinal și se spălau doar la botez și înmormântare?

Nu de alta, dar când aveau pretențiile astea, veneau cu dotă serioasă, adică bani, valori, poziție în societate. Domnișoarele acestea care, în afară de un organ sexual care se degradează și își pierde valoarea cu fiecare zi care trece și fiecare kilometru care intră, nu au nimic pe lume, ce oferă, mai exact, de au nevoie de așa ceva?

Oare nu realizează că atunci când ajungi în pat pe bază de teatru de ăsta, șansele de a mai ajunge și a doua oară cu aceeași persoană sunt minime?