M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor.

Azi, de curiozitate, am apăsat iconița de rakuten tv de pe telecomandă. Prima oară ever când deschid aplicația. Și cam asta am găsit. Un film vechi de ceva vreme, gata să îl închiriezi cu 59 de lei. El fiind 27, la cinema, în perioada lui de glorie.

Și stai și te întrebi cum ai putea să îi lămurești pe oameni să renunțe la piraterie, când alți oameni fac piraterie pe față și extrem de legal?

Și, tot conform SOuthpark, sunt deja prea multe nișe, prea multe servicii, prea puțină calitate, toată lumea face filme la kilogram, încercând să acopere o nevoie de conținut care nu există.

Ca idee, mi-am închis contul de amazon video. în afară de The Man in the High Castle, nu am la ce să mă uit. Nu mă interesează marele șou cu mașini, iar în rest, filme de mâna a 3 a găsesc și pe Netflix.