Piedone-colectiv1

Cristian Popescu Piedone si-a depus miercuri, ca independent, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4. Acesta a adus dosarele cu listele de semnaturi la Circumscripția electorală Sectorul 4, urmand ca acestea sa fie verificate si sa se dea o dispozitie pentru acceptarea candidaturii, au confirmat pentru HotNews.ro reprezentantii Circumscriptiei electorale.

Cât de lipsit de bun simț să fii? Cum poți ieși senin în fața oamenilor și să spui Alegeți-mă, eu nu am nicio pată, sunt un om onest. Cât de porc să fii încât să aștepți să se liniștească valul emoțional provocat de moartea a 63 de oameni, ca să ieși iar la rampă, curat și uscat, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic?

Mno, cam ca Piedone de lipsit.
Și știți ce e dureros? Că probabil va fi ales. Așa cum ăia din Măgurele și Jilava aveau primari la pușcărie, dar pe care îi votau cu sfințenie, pentru că Era de-al nostru și o fi furat, dar a și făcut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.