Sub denumirea “Lupta pentru drepturile tale”, Ionut Oprea Catastif da drumul la un link exchance ceva mai inteligent decat restul. Exista o singura regula de la el, si una de la mine. Sa il dai mai departe la +1 decat a dat cel ce ti-a dat-o tie. Iar eu spun ca fiecare care preia leapsa, sa puna linkuri in post si catre ceilalti lepsiti.
Asa, deci ce as face eu ca sa imbunatatesc administratia locala din COnstanta?
Pai…nimic. Administratia locala din COnstanta e minunata. Sub conducerea domnului Primar RADU MAZARE ei se dezvolta si au grija de noi cu cel mai intens profesionalism.
Departe sunt vremuril in care trebuia sa dai spaga si daca voiai sa intri in primarie. Acum poti intra fara spaga, si cateodata scapi si fara sa iei suturi in cur.
Iar rezolvarea problemelor?? Oau, nici nu exista comparatie. Te duci la ghiseu, te umilesti, iei o flegma in ochi de la doamna de dupa galantar, dar te rezolva imediat. Adica poti sa iti iei o adeverinta sau ceva chiar si intr-o luna. SI repet, cateodata chiar fara spaga. Adica, deja devenim occidentali.
Strazile se repara in mod constant. Nu conteaza ca se repara aceleasi strazi, anual, de catre aceeasi firma. Avem exemplul bordurilor de la Marmosim, pe care le pune domnul Vidieanu lunar pe fiecare strada din Bucuresti. Deci, se poate, domnilor.
Si nici nu vreau mai mult. De ce sa primim tratament corect si egal, la ghiseu sau pe strazi? Noi suntem romani, si daca ne-am invata cu asemenea prostii occidentale, de genul responsabilitate, profesionalism, incoruptibilitate, cand o sa dispara, ce o sa facem, o sa emigram?
Pai se supara Basescu, ca nu ne mai futem femeile si scade natalitatea.

Visurat, Piticu, Bullets, Crivat, Roman si Tolo, voi ce ati face sa faceti administratia locala un loc mai bun? Si nu uitati ca trebuie sa dati leapsa la 7 bloggeri, si sa ii mentionati pe cei mentionati aici.
Adica sa facem si noi un link exchange ca lumea, daca tot o facem.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.