Deci da, sunt de acord. Trebuie sa ne ridicam toti, intr-n cuget si-o simtire si sa strigam un NU hotarat la violenta asupra animalutelor si pentru infiintarea unei politii a animalutelor. Dragele si simpaticele de ele. Pentru ca asa e la noi in Romania. Cum ceva, trebuie o politie speciala care sa se ocupe de problema
Si dealtfel, este timpul sa rezolvam si aceasta problema. Somajul s-a redus la zero, batranii nostri au pensii cu care nu au ce sa faca, asa sunt de mari, copiii strazi stau la Mariott si mananca caviar din mana lui Berbecali, gazele nu se mai scumpesc de la 1 octombrie, la fel is uleiul, painea, carnea si restul, iar Arhi castiga bani din blogging.
Deci, sa purcedem spre o noua politie. De-abia astept sa il dau in gat pe vecinul de dedesubt ca isi bate pisica, si sa vad ca vine politia animalelor si ia pisica la intrebari, ca sa obtina dovezi.
Sau o sa ii faca control anatomo-patologic.
Eu ma intreb, daca ii frec una lu` fi-miu si urlu la el “animalule”, vine politia sa ma aresteze?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.