În sfârșit, după 2 ani, organizatorii de la X-Factor au înțeles că noi, SPECTATORII, vrem să vedem voci bune, să rămânem uimiți de oamenii simpli, care vin acolo și se transformă în vedete. Prin urmare, nu prea a fost deloc circ, nu prea au fost retardați, decât doar ușor și oarecum normali. Da, a devenit un concrus de urmărit.

Între timp, la vocea româniei se feștelește rahatul ca de obicei, profesioniștii sunt la mare rang, Brenciu alege femei frumoase în detrimentul valorii, loredana e din ce în ce mai jalnică, overall, un concurs la care nu mă mai uit.

Iar legat de X-Factorul din seara aceasta, vreau să fac o remarcă.
Când ești homosexual flamboaiant și vii pe scenă în chiloți, ca să demonstrezi ce homosexual ești, așteaptă-te să fii luat la mișto. Exact la fel cum ar veni un Gheorghiță machoman, îmbrăcat în maieu fără spate și lanț de haur.

PS:Cheloo a fost dumnezeu, când a sunat-o pe blondă. Ea deja se vedea în finală, da sigur, e ok, te așteptam să mă suni mai devreme, dar ești iertat, mergem mai departe. Da, bine, vezi că ești respinsă, hai pa. Balsam pentru suflet. Balsam, vă spun. Cocolino de level 99.