Acum vreo 2 luni, mă uitam pe oferta operatorului meu de telefonie mobilă, așa, for fun. Și îmi cad ochii pe ofertele la cartelă. Una din ele avea exact aceleași beneficii ca mine, dar la exact jumătate de preț. Am întrebat și eu mai departe de ce, mi s-a răspuns ceva gen asta e, eventual, dacă reînnoiesc pe 2 ani, mi se mai dă o reducere de 2 euro pe primele 4 luni, cred. Nu mai țin minte exact, posibil să fi fost pe toată perioada.

Anyway, știți ce am făcut? Asta am făcut.

Mi se pare strigător la cer să îți disprețuiești constant clienții captivi, prinși în contracte, iar cei care iau cartele inclusiv pentru farse la Salvare și Pompieri să primească cele mai bune oferte.

Înainte de a vă repezi să vorbiți din auzite despre cum semnnalul nuexistă, potoliți-vă sânișorii, mai am 2 abonamente la ei, de pe vremea când de abia se lansaseră. Este semnal suficient. Pe drumul spre Brașov, pe tren, fi-mea, pe Digi, avea 4G, iar noi nu aveam semnal, luam net de la ea cu tethering.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.