Sunt excluse din asigurarea obligatorie emisă de PAID orice alte riscuri decât cele prevăzute de lege şi cu atât mai mult cele provocate de factorul uman, cum ar fi revărsarea lacurilor de acumulare, tasarea terenului sub sarcina construcţiei, prăbuşirea sau surparea locuinţelor ca urmare a lucrărilor de prospecţiuni, exploatări miniere, edilitare etc.

PAID precizează că singurele riscuri acoperite prin poliţa de asigurare obligatorie a locuinţelor sunt cele definite în Legea nr.260/2008, respectiv cutremure de pământ, alunecări de teren şi inundaţii, ca fenomene naturale.

Deci practic toată ţara va plăti ca să îi asigure pe leneşii care sunt inundaţi toamnă de toamnă, nu? Că mă îndoiesc că apartamentul meu de la etajul 9 poate fin inundat sau afectat de o surpare de pământ?

Serios, trăim într-un stat condus de un partid de dreapta plin de solidaritate socială. A, da, mai pot să îmi fac o asigurare. Adică plătesc de 2 ori, ca să îmi asigur casa şi pentru altceva decât cutremur?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.