Mă duc ieri la ikea să iau niște porcărioare de alea mici, gen intri să cheltui 100 de lei și pleci cu o plasă de 1000 de lei, pentru că ai aflat că ai nevoie și de fețe de pernă, cearceafuri, decorațiuni, elicoptere etc.

La casă, mă pune diavolul, nu, nu soția, ci the real one, să plătesc cu cardul de firmă, era cel mai la îndemână. Nu e problemă, mergem și facem o frumoasă factură, bazat pe faptul că țineam minte că sistemul era simplu, băgai numărul bonului, iesea bonul pe ecran, băgai codul fiscal, enter, Print și aia era.

Deci nu.
Scanează bonul. Nu merge. Scanează de două, trei, 8 ori. Bă, de ce plm nu scanează? Pentru că trebuie să dai click cu mausul în căsuța unde va scrie numărul bonului. Nu îți spune nimeni asta, nici măcar pe ecran, ceva DĂ CLICK AICI PENTRU SCANARE. După care introdu numărul bonului. După care introdu ORA, MINUTUL ȘI SECUNDA de pe bon. După care introdu codul fiscal și apasă NEXT. Și, deși ești, teoretic, în sistem, pentru că ai lăsat câteva zeci de mii de lei acolo și orice rahat de program de facturare preia de la ANAF datele firmei, trebuie să bagi de mânuță și datele firmei, cu adresă, J și mm ce mai e nevoie.

După care dai click și îți dă Eroare de server, reîncercați. Moment în care am redirecționat un jet pe memoria IT-istului imbecil care a gândit sistemul ăsta și am plecat.
Nu ai cum. Nu ai.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.