În ultimele zile a fost un foarte mare circ prin media și internet, legat de mizerabilii moștenitori ai lui Mihai 1, Margareta și Duda. Pornind de la mazilirea fraierului mic, Nicolae, cel pe care până și maică-sa, fosta bonă și vânzătoare de sutiene, l-a dat în judecată la 14 ani, pentru avere și trecând prin faptul că infractorii psd vor să treacă o lege care le acordă ipochimenilor dreptul de a fi numiți foști șefi de stat și folosința palatului Elisabeta în continuare.

Am simțit că lupta e pierdută, când cei doi au anunțat că Mihai e la vama plaiurilor veșnice ale vânătoarei. Faptul că nu îi anunță moartea și îl țin în conservare era o dovadă că încă nu se rezolvase nimic, pe plan financiar. Probabil săracul Mihai are inima pe arc electric și i se bagă cu forța aer, ca să nu putrezească, e nevoie de el în cazul în care vin bănuții.

Iar plecarea celor doi șmenari în Elveția însemna că aia e, lucrurile sunt clare, problema s-a rezolvat.
Dar nu! Există o speranță. Pentru că, nu-i așa, starea de sănătate a lui Mihai se stabilizează. Se știe că orice bătrân de 100 de ani, cu leucemie, vine ca valul și se ridcă precum Avram Iancu la Țebea, nu? Stabil ca Titanicul pe mările albastre.

Practic, asta înseamnă că încă nu e nicio lege gata. Deci lupta continuă. Pentru toți.