melescanu

Înainte de orice, sper că se știe, cel puțin în strâmtul nostru cerc, că nu îl agreez pe Iohannis, din motive pe care le-am expus de multiple ori. Așa cum nu îl agreez nici pe Puie Monta sau pe monica-fura-logo.

Venind de la grădiniță, mi-a atras atenția un banner cu Meleșcanu. Care e un om minunat, ceva organizator blabla și un BUN ROMÂN.

Ați observat că absolut toți, în această campanie, pistonează pe ideea că ei sunt toți BUNI ROMÂNI? Se repetă obsesiv în toate bannerele, în toate discursurile. Ei sunt BUNI ROMÂNI, toți. Lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Au fost corăbii, cârmaci, prostănaci, somnoroși, dar nu BUNI ROMÂNI.

Bănuiesc că e la mintea cocoșului să înțelegeți că este vorba de Iohannis, care, spre deosebire de acești români verzi, nu este român, e neamț, e nazist, nu are copii și are 6 case.

Din păcate, asta e marea prostie a lor și a celor ce îi sfătuiesc din umbră. Ei nu realizează că au un singur inamic comun, pe Puie. Se sapă unul pe celălalt într-un mare fel, nereușind să îl erodeze pe Ponta nici măcar cât se erodează singur, cu mânuța și masterplanul propriu.

Și, din păcate pentru el, gângavul de Iohannis nu are capacitatea de a riposta coerent. Pentru că nu poate și nu își poate depăși condiția de mic primar de provincie.

Trist de tot.