Deci da, logoul vieții a fost desenat de un copil de 14 ani. Știți cum sunt fazele de la emisiunile alea de stors lacrimi și cântat pe scenă? Gen E o fetiță deosebită, nu are mâini, nu cântă senzațional, dar nu are mâini, nu-i așa că v-a impresionat în mod deosebit?

Cu siguranță juriul a stat și a deliberat Dar vai, uite, uite ce talente extraordinare are românia, uite ce ne reprezintă în lume, acest copilaș de doar 14 ani, care știe atât de bine să copieze logoul bitdefender, senzațional!

Ca orice țară fost și viitor comunistă, avem o problemă cu mândria națională și reprezentativitatea. Neapărat trebuie să ne lăudăm că avem ceva deosebit, măcar copii, dacă la restul suntem complet rupți în cur și pierduție ca generația.

Asta s-a întâmplat și când s-a lansat Harry Potter în românia. Toate canalele erau pline de imensa realizare a româniei, pentru că traducătoarea era o fetiță genială din clasa a 8 a, iată, până și la engleză îi batem pe englezi.

Iar traducerea era o bășină parcă luată din google translate, cu formulări apropiate de Sunt bătrân de 14 ani. Dar ce valori aveam noi și cum afla lumea de românia prin valorile sale.

My ass.