Mai țineți minte ce spunea tov. Iosub despre Yango, acum ceva vreme?

Yango nu are propriile masini si masinile folosite sunt cele ale partenerilor. Nimic nou sub soare. Insa, Yango a fost lansat comunicand ca vor fi masini premium, uite ce draguti sunt ei si dau la jumate de pret. Totusi, masinile nu sunt nici ale lor, nici ale partenerilor. Autonom a inchiriat catre Yango cateva zeci de masini printre care BMW , Mercedes E Class, cu tot cu sofer! Astfel, Autonom ia un tarif zilnic de inchiriere a masinii si incaseaza si valoarea curselor efectuate. Contractul a fost semnat pe doua saptamani, astfel ca de saptmana viitoare o sa ramana pe strazi numai Chevrolet Aveo, Loganuri, Opel-uri si alte cazane.

Partenerii primesc 60 lei pe zi in plus daca tin autocolantul pe masina si merg minim 6 ore cu masina. Apoi imediat dupa lansare le-au schimbat tariful in 60 lei pentru 10 ore de mers cu masina, iar acum oricine isi poate pune autocolant pentru 400 lei bonus pe luna.

Mno, iată că, încet, încet, se rupe lanțul de iubire și dacă nu mai e promovare de băcani și alți rusofili, nu prea e nici cu clienți și treabă, mașinile de fițe s-au întors la Autonom, urmează să apară Jigulin, Moskvici, Lada și alte mărci consacrate, care deschid calea pentru tancurile care aduc eliberarea.

Ura, tovarăși!!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.