Profilul personal de Facebook, chiar daca este accesibil unui numar restrans de persoane, constituie spatiu public, si nu privat. Reteaua de socializare Facebook nu poate echivala, sub aspectul controlului mesajelor difuzate cu o casuta postala electronica. Profilul sau personal pe Facebook chiar daca este accesibil doar prietenilor adica unui grup restrans de persoane, tot public este, oricare dintre prieteni putand distribui informatiile postate de titularul paginii arata o decizie a ICCJ.

Am primit o grămadă de mailuri furioase, legate de print screenul de pe pagina BLW, cel în care râdeam de prostia feminină imundă, prostie care consideră că pâinea și vinul, linse de 100 de bebeluși de pe aceeași linguriță, sunt bune, pentru că sunt de la dumnezeu, deci nu e nimic rău. În plus, e foarte puțin, nu contează.

Așa că o să le răspund tuturor cu citatul de mai sus. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Facebook este spațiu public. Prin urmare, rahatul pe care îl mâncați acolo, ESTE PUBLIC.

Asumați-vă mizeriile și înțelegeți că atunci când deschideți gura altundeva decât la voi în casă, există consecințe, pe care vi le meritați cu prisosință. Una din consecințe este că lumea râde de voi, pentru că vă vede neuronul cum se zbate singur și stingher.

Succes.
PS: Ați dat afară omul greșit. Nu că mi-ar părea rău, dar citatele vor continua și voiam să știți asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.