Dolph-heavy-bag

Fiind moldovean din mamă-n fiu, tendința mea naturală este să-mi bat femeia. Asta e, cu genetica nu te pui, că nu e de joacă. Doar că eu sunt unul din moldovenii buni la suflet, care pun o scândură pe ea, ca să nu simtă bâta direct pe piele.

În fine, odată cu vârsta se pare că mă înmoi și parcă mi-aș mai ierta băbuța, așa că vreau să îmi iau un sac de box pentru acasă. Ofertele sunt destul de variate pe net, pentru că la Decathlon nu am avut ce să îmi iau, au doar un amărât de everlast de 28 de kilograme, cel mai mare, ori eu am nevoie măcar de un 35.

Practic, căutările mele s-au limitat la acest Everlast, care cred eu că e de 35kg, pentru că Zuga nu s-au obosit să pună specificațiile, cine are nevoie de așa ceva, doar îl iei pentru că e roz, și acest Ironwill, care mai e și la ofertă.

Ținând cont de faptul că e un sac care va fi folosit de mine și de copii (copii de 6 și 3 ani) deci nu am nevoie de ceva din piele de hipopotam care rezistă la o lovitură de tanc, pe care din saci vi i-ați alege?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.