conversie credite franci in euro

Volksbank a câştigat încă două procese cu clienţii care cereau conversia creditului din franci elveţieni în lei la cursul istoric. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti şi Judecătoria Galaţi au ajuns la concluzia că cererile clienţilor sunt nefondate, clauzele contractuale nu au fost abuzive, iar banca nu are nicio obligaţie să convertească creditele la cursul mult mai mic de la momentul acordării împrumuturilor.

Și așa se încheie un capitol ușor ridicol al împrumuturilor bancare din românia. Se pare că argumente de genul Am fost forțat să iau un credit de 80 000 de franci elvețieni, pentru că aveam salariul mic și trebuia să cumpăr atunci casa nu au nici o valoare în ochii justiției, așa cum este și normal.

Iar restul oamenilor, cu credite normale, care au suferit devalorizări de euro, devalorizări de dolar, devalorizări de lei, nu vor trebui să treacă prin frustrarea că unii sunt mai egali cu alții, pe baza faptului că sunt mai vocali și mai ghiorlani, pentru că tupeiști e un cuvânt prea mic ca să caracterizeze nesimțirea lor.

Știți cum zicea Ceaușescu, când i se spunea că poporul suferă de frig? Zicea să mai pună o haină pe ei.

Aveți rata prea mare?
Mai luați-vă un job :mrgreen: