casa-de-vanzare-14-camere-bucuresti-cismigiu-67006560

O casa, este precum o femeie : trebuie iubita, ingrijita, apreciata. Lipsita de cele mentionate anterior, casa, la fel ca si femeia, isi pierde din stralucire. Cazuta in mana unora care nu stiu sa o aprecieze, care nu stiu sa ii arate iubire, casa se degradeaza. Partea frumoasa, este ca orice casa, indiferent de stadiul in care se afla, odata ce este inconjurata din nou cu dragoste, isi recapata stralucirea, frumusetea, gingasia.

Am ales sa va arat aceasta casa, in compania unei femei. Pentru a vedea cat de mult se schimba perspectiva daca unghiul din care privesti este unul favorabil. Pusa in evidenta de liniile feminine, casa arata altfel decat goala. O casa care refacuta, ar putea redeveni ce a fost odata!?

Studiati cu atentie fotografiile. Imaginati-va ce poate

Dacă nu știați cum trebuie să vă advertizați casa, ar cam trebui să învățați. Așa se face și așa se ajunge la rezultate maxime.
Desigur, întrebarea de pe buzele tuturor este Vine și cu modelul?

Mandru promotor exclusiv al casei – fericit sa pun umarul la redarea stralucirii acestei bijuterii-Daniel Dobre si Echipa RENET!

Am râs.

screencapture-www-imobiliare-ro-vanzare-case-vile-bucuresti-cismigiu-casa-de-vanzare-14-camere-X5LL1101A-1470830935809

LE: Au scos anunțul rapid, dar îl gasiți în cache

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.