În general sunt foarte mofturos la mâncare (știu, nu s-ar zice). Nu mănânc capu` la animale, nu mănânc animale gătite cu tot cu cap, gen borș de pește sau alte aberații gastronomice, nu mănânc organe, nu mănânc vânat, nu mănânc fructe de mare sub nici o formă, pește crud, biftec tartar, nu mănânc iepure, gâscă, curcan sau rață.

Și nici varză sau combinația rață pe varză.
Dar ppl, am fost joi la restaurantul The Harbour din piața amzei. A fost o chestie care cred că nici ei nu au știu exact ce e, la final am decis toți că e un blogmeet care include și ziariști și a rămas așa.

Ah, și am mâncat rață pe varză. Oamenilor, o varză mai bună, mai bine caramelizată, potrivit de acră, nu am mâncat în viața mea. Iar rața…domnilor, rața a fost ceva divin. Se topea pe papilele gustative și exploda în șuvoaie de bunătate prin gură încât aș fi mâncat până aș fi pocnit. Sub masă.

De recomandat.