Incerc sa imi explic un fenomen social si nu reușesc. Cand s-a impus carantina, era o stare de panica intensa, toti au golit rafturile cu fainuri, zahar si ulei, daca tuseai in magazin, toti se intorceau spre tine, gata sa te defenestreze. Si aveam, efectiv, 1% din bolnavii si mortii de acum.

Ajung dimineata la easyboxul emag de langa Penny, sa iau a 3 a telecomanda de samsung pe anul asta, precedentele fiind distruse de Printesa Intunericului, ma suna cealalta Printesa, a Luminii, sa ii iau lapte, ca ea nu mananca chiftele la micul dejun, dau sa intru in Penny, horror, 1000000 de persoane inauntru, efectiv plutea covidu-n baie de CO2, de nu am mai reusit sa rup usa suficient de repede la iesire.

Ce s-a intamplat in timpul acesta, in afara de a muri milioane? Unde s-a rupt filmul in capul berbecilor carpato-danubiano-pontici, de boala nu mai exista, in timp ce zilnic mor 150 de romani din cauza de corona? Chiar atât de mare este nfluența unor panarame gen Șoșoacă și alții? De unde reticența asta la specialiștii în medicină și deschiderea către imbecili și imbecile care excelează la școala vieții?

Foto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.