Stau de ieri și mă gândesc și sunt blank.
O să fac pulled porcutz din niște cefutz. Niște salată boeuf, cu vită, nu cu pui, cer scuze, dar și cu mazăre, aia e. În apa în care fierbe carnea de boeuf o să pun niște legume și fidea și o să fac o supică lejeră de primăvară. Sarmale nu fac pentru că nu am luat-o razna să învârt eroic chestii acolo, cel mult, de revelion, o să fac varză a la Cluj cred că îi zice, sarmale despăturite.

Și altceva, ce mai gătiți tradițional?

Ah, mi-am adus aminte de ceva. În alți ani gemeau magazinele de panetone de toate tipurile, gramajele și formele. Am fost aseară în Kaufland, se pare că singurul producător român de cozonaci și panetone a rămas Boromir. Și atât.

Și cam atât. Distracție plăcută la petrecerile grele de diseară, pe pârtie și pe unde o să mai fiți.