Îmi povestea nevasta aseară că Rromânia ar fi una din puţinele ţări din lume care sancţionează penal violul marital.
La modul cel mai sincer, am rămas interzis. În rromânia, 30% din femei iau bătaie în cadrul familiei. Există femei omorâte de către soţi. Femei scoase în stradă dezbrăcate pentru că au făcut mâncare proastă (fază văzută cu ochiul personal). Femei care fac foamea sechestrate în case de soţi demenţi. Femei care suferă precum Hristos pe cruce pentru că au copii cu un idiot şi nu vor să îl lase fără tată.

La toate aceste cazuri sociale de o gravitate iesită din comun, ce face statul rromân? Nimic. Femeile, dacă nu iau bătaie care să se lase cu spital şi Institutul de Medicină Legală, nu pot depune reclamaţie la poliţie. Nu că nu le-ar da voie legea. Pur şi simplu nu se bagă miliţienii. Că sunt cazuri în familie.
Femeile nu pot cere ca soţul agresor să nu aibe voie să se apropie de ele. Nu exist[ cadru legal.
Femeile nu îşi pot lua copiii de lângă un soţ dement, dacă nu au acordul acestuia. Iar dacă reuşesc să fugă, le aduce poliţia înapoi. Ca să reîntregească familia.

În schimb statul rromân sancţionează violul în cadrul căsniciei. Da, această plagă a secolului 21 este aspru sancţionată în ţara noastră. Adică cum, măi animalule de bărbat, îţi permiţi să faci sex cu femeia ta, care E OBLIGATĂ PRIN LEGE să procreeze alături de tine?
Sunt extrem de curios, cum se poate proba violul în cadrul unei căsnicii? Se recoltează spermă de la locul faptei? Se aduc martori care au fost de faţă la penetrare? Se analizează cearceafuri?

Sau se foloseşte metoda americană, unde dacă o femeie reclamă ceva împotriva unui bărbat, respectivul e automat arestat.
Ştiaţi că cea mai defavorizată categorie socială din america sunt bărbaţii albi între 35 şi 40 de ani?

Hai că parcă încep să mă simt şi eu american.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.