Un coleg de-al nostru apelează la sprijinul comunității. Nu știu ce să îi răspund, știu dar că nu există nici o lege care să explice ce este ștampila, de ce și unde e folosește. A rămas poporul de pe vremuri că ai nevoie de ștampilă și aia e, pui ștampila.

V-am mai zis parcă, la ruși nici nu știau ce e aia, ne-au pus pe bonul de masă de la restaurant ștampila pe care o pun pe mână celor ce intră seara în clubul omonim.

Am semnat un contract cu un Cabinet de Expert Cadastru

Clientul cu care am semnat a refuzat sa stampileze contractul, motivand ca Expertul Cadastru nu isi pune stampila pe nimic cu exceptia documentelor de stat. Mi-a motivat asta spunandu-mi ca el a semnat contracte la gaz, lumina, si nimeni nu i-a cerut stampila
I-am semnat contractul asa, dar acum cei din sediul central mi-au intors contractul înapoi, desigur, cu motivul surpriză ca nu e stampilat.

Am incercat sa gasesc in lege sau pe google ceva care sa ateste ca Expertul cadastru nu trebuie sa stampileze contractele cu operatorii privati, dar nu am gasit.

Ajutor!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.