A trebuit să plec pentru o zi la Baia Mare, printre altele, să îl văd pe Gaben (citit precum Gabin în franceză) și diverse alte businessuri. Unul din ele, achiziționarea unui kilogram de brânză de burduf nu senzațională, ci teribil de senzațională.

Urmarea?
Marți, o amendă de 340 de lei pentru 79 kmph în localitatea Ileanda, plus amendă de 510 lei pentru că am permisul expirat din 2009.
Miercuri, la Valea Ursului, permisul suspendat pe 30 de zile, amendă 350 de lei pentru depășire pe linia continua și amendă 510 lei pentru condus cu permisul expirat. Din 2009.

Prin urmare, am luat 2 decizii.
Prima, din pământ, iarbă verde și altele, îmi cumpăr stație. Nu știu de care, nu mă pricep deloc, sunt sigur că am specialiști pe aici, care să îmi recomande frumos ce stație, ce antenă și dacă mai am nevoie de ceva. A se reține, nu vreau să comunic cu china sau cu stația spațială ISS, ci vreau să pot auzi ce vorbesc tiriștii între ei.

A doua, vreau să mă duc să îmi reînnoiesc permisul.
Știe cineva exact exact ce acte îmi trebuie, la ce laborator medical să merg, ce să plătesc și unde? Aș vrea să mă duc în pipera cu dosarul complet din start.
BTW, am nevoie de dosar cu șină, ca pe vremea liceului meu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.