psd-plus-pnl

Proiectul de lege al sefului PSD Liviu Dragneaa de eliminare a 102 taxe nefiscale a fost votat marti in unanimitate de Camera Deputatilor, cu tot cu eliminarea taxelor pentru radioul public si televiziunea publica. Dragnea a cerut in plenul Camerei Deputatilor sa se pastreze pana la urma aceasta prevedere din proiectul sau de lege, dupa ce luni comisia de buget votase in unanimitate ca aceasta taxa sa ramana in vigoare. Proiectul lui Dragnea a fost vota cu 225 voturi “pentru” si niciun vot “impotriva”, desi, in ceea ce priveste taxa radio-TV, liberalii s-au declarat impotriva.

Deci unanimitate, da? Dacă e vorba de pișcot, nu lăsăm nimic în urmă, nu contează dacă suntem de fapt într-o vizibilă și mare opoziție. PNL-PDL se comportă exact ca Victor Ponta, care în calitate de premier propunea legi, iar în calitate de deputat, vota împotriva lor, pentru că nu îl lăsa conștiința.

Dar stați, că asta nu e tot.

Deputatul PNL Andreea Paul a afirmat ca in ansamblu legea este buna, insa a criticat eliminarea taxei radio-tv, despre care afirmase cu putin timp inainte ca “pune pumnul in gura Radioului si TV” si a afirmat ca PNL ia in calcul atacarea la Curtea Constitutionala a legii.

Dacă nu înțelegeți exact, Andreea Paul a votat pentru legea lui Dragnea. Pentru că a fost UNANIMITATE. După care iese public, cu eroism și anunță că PNL va contesta la CC legea PE CARE EI AU VOTAT-O. Înțelegeți ce nebunie este?

Dar stați, că asta nu e tot! Dragnea amenință de la tribuna parlamentului!

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/liviudragnea.ro/videos/1186817954730283/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Probabil nu știți despre cine vorbește.
Ovidiu Miculescu a fost numit la șefia radioului public în anul 2012 la propunerea PSD. Este ipochimenul despre care scrie Tolo. Este pesedistul pentru care radioul PUBLIC, platit din banii statului, a cheltuit 110 000 de euro pe bilete de avion la business class.

Ieșiși la vot. Altfel, ăștia vor fi căpușe peste tot, timp de minim 4 ani. Timp în care își vor așeza alte personaje în posturi cheie, precum Oprea, ca să nu poată păți nimic, niciodată.

PS: Singura chestie bună este că, de azi, nu mai există taxa auto.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.