misu__negritoiu

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Mişu Negriţoiu, refuză să-şi dea demisia din funcţia de conducere a autorităţii, deoarece consideră că şi-a îndeplinit bine mandatul, iar preşedintele Comisiei Economice a Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Mihai Tudose, a anunţat că demarează procedurile legale pentru demiterea şefului ASF.

Vai, dar cum, după toate realizările majore pe care domnul Negrițoiu le-a avut la cârma ASF, cum ar fi primele de 1 milion de euro, cvadruplarea RCA-ului în doar 2 ani, realizarea celui mai cretin sistem de bonus malus posibil, plus păcălirea sindicatelor la negocierile de acest an, oamenii vor să îl dea afară?

Mi se pare inimaginabil și este excelent că domnul Negrițoiu se agață de post. Dacă durează 2 luni până e demis, mai câștigă 26 000 de euro doar din salarii. Plus, fiind final de an, o să mai ia și un bonușel de câteva zeci de mii, poae peste 100 000. PLus, fiind demis, are dreptul la 8 salarii compensatorii. Adică încă 104 000 euro. Nu e rău pentru un angajat la stat, nu?

Păi nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.