Nici nu am deschis bine mailul si zappp, primesc mail.

invitatie participare cursuri de perfectionare profesionala – ianuarie 2008

Deci, titlul scris cu litera mica. Bun.

In

    atachament

gasiti competentele profesionale pentru fiecare curs in parte.

Nu folosim bine romanescul atasament, folosim prost englezismul attachement.

In urma sustinerii examenului final se obtine un ?Certificat de absolvire? eliberat de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse,si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului recunoscut pe piata muncii.

E copy paste. Exact asa se vede. Intelege cineva ceva?

– Numai plata taxei de inscriere de 100 ron nu asigura locul la curs.Taxa de inscriere nu este inclusa in pretul cursului.
– Taxa de examen, de 50 ron se achita pana la jumatatea cursului si nu este inclusa in pretul cursului.

– Inscrierea la un curs se incheie cu cel putin 5 zile inainte de data de incepere a acestuia. Inscrierea si plata integrala in avans, cu mai mult de 10 de zile inainte de startul cursului pot fi premiate, cu pana la 5% discount din taxa de curs.

Concluzia? Orice ai plati drept taxa de curs, nu e suficient si mai trebuie platit. Iar ca bonificatie pentru plata in avans, S-AR PUTEA sa fii premiat cu pana la 5% din valoare. Super!!! Sau cum zice Virinel, MISTO!

Desigur, mailul se incheie cu preabine cunoscuta fraza:

Acest mesaj va este transmis de EVRIKA GROUP S.R.L. El nu se doreste a fi catalogat drept SPAM*, deoarece contine toate coordonatele de contact ale expeditorului. Mesajul va este transmis din dorinta de a va prezenta produsele si serviciile pe care vi le putem oferi,

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.