Daca ai ghinionul sa fii primul care bea dimineata cafea de la SpringTime, vei avea surpriza sa constanti ca ti se da o cafea cu gust de smantana imputita, absolut nebuvabila. In mod sigur facuta din cafeaua de ieri. Sau alaltaieri. Iar daca indraznesti sa iti iei si un hamburger de vita, o sa vezi ca si carnea este imputita, ascunsa sub cei 4(patru) cartofi si stratul de maioneza ranceda.
Si pentru asta platesti numai 7 lei. Un adevarat chilipir!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

44 comentarii Adaugă comentariu

  1. Yuk….ca mine la restaurantul mongolez azi: “Ati mai fost pe la noi?” Eu: Umm….nu…; Ea: atunci sa va explic: luati un bol in care puneti niste carne cruda, de care vreti, vita, porc sau pui, dar nu va uitati aici ca e mai demult, va aduc eu din spate, asa…apoi puneti niste legume fierte, punem din alea de mai dedesupt ca astea is cam vestejite…si tot asa, foarte sincera fata. Pai nu, mersi atunci. Dar credeam ca Spring Time sunt de treaba :))

  2. Mereu am urat SpringTime. Am mancat o singura data acolo si am ramas de atunci cu un gust destul de amar. Si din cauza calitatii dar si din cauza preturilor.

    Mai bine fac o foame pana la restaurant sau fastfood decat sa mananc acolo.

  3. #3

    Eeee,vreti si cu p**a-n c*r si cu sufletu’-n rai.
    Eu zic sa va multumiti cu ce vi se da!
    Ce cauti matale cu noaptea-n cap in Spring?!
    De ce nu iti faci pachet de acasa?!
    :))

  4. #4

    dude, nush la ce ora te trezesti tu, dar la 9:30, unii oameni sunt rupti de munca deja:))

  5. #5

    Fac parte din categoria oamenilor rupti de munca. Ma trezesc intre 6 si 7. Fac 10 minute pana la birou si intru la furnal.
    In Bucuresti, la Universitate, in Spring, partea nefumatorilor este delimitata de cea a fumatorilor de usi glisante si la etajul unu si la parter. Daca mai e un ametit care usa deschisa, nefumatorii simt asa un iz in mancare.
    Cateodata baga muzica buna…

  6. #6

    La noi in oras i-a inchis Sanepidul de mult de tot, inainte de 2000. Aveau locatie centrala, la parterul unui centru comercial. Arata mai rau ca fastfood-urile din Complex.

  7. #7

    never again. prefer sa dau 4 lei si sa o beau la kentucky vis-a-vis, decat sa sau 2,5 pe un jeg imputit

  8. Hamburger dimineata??

  9. Eu am gasit o data intr-un hamburger de la spring o felie de branza topita.
    Inca in staniol:))

  10. #10

    numai cine nu consuma din restaurante gen fast food nu este nemultumit macar 1 data de un produs sau de servire
    eu nu spun ca springtime este mai bun sau mai rau decat altele dar cu siguranta ca daca avea promovarea pe care o are mac-ul nici criticile nu erau asa aspre….
    romanilor sa place sa manance “branduri tari”

  11. #11

    lumi, urasc macdonalds in egaa masura

  12. #12

    Arhi,te cred ca le urasti dar trebuie sa recunoastem cu totii ca sunt solutii de moment foarte bune de multe ori
    Ideea este ca si la spring si la mac sau oricum s-ar numi locul sunt tot oameni cei care lucreaza acolo si ca oriunde pot fi oameni care isi dau sau nu silinta sa faca o treaba buna.
    Eu chiar am mari dubii ca sefii de la spring si-ar fi dat acordul sa se vanda cafea din ziua precedenta daca intr-adevar era asa.
    in conditiile in care concurenta pe piata de food a ajuns la nivelul la care este chiar nu cred ca “magariile” care se fac, daca se fac sunt aprobate de conducere…..

  13. #13

    logic ca nu sunt aprobate de conducere. conducerea e vinovata ca nu anajeaza oameni calificati, ca nu supervizeaza corect si concret activitatea angajatilor, etc

  14. #14

    ha ha ha
    spune-mi tu mie cum reusesti sa supraveghezi mii de angajati zi de zi ora de ora
    asta ar insemna ca posturile de supervizare sa fie mai multe decat cele de lucratori 🙂

  15. #15

    lumi, intamplator sau nu, asta intra in aria mea de expertiza. si este foarte simplu, de aceea exista ierarhizari extrem de stricte. ideea e ca atunci cand angajezi, trebuie sa angajezi cu capul, nu cu picioarele.

  16. #16

    Arhi,unde lucrezi? 😛

  17. #17

    la o firma de electronice:)

  18. #18

    daca oamenii ar avea un pic mai mult respect pentru ei nu ar mai manca la “coloratii” de la springtime

    serviciile sunt 0 si imaginea lor la fel

  19. #19

    habar nu aveti ce inseamna Springtime….si nu stiu la care din ele se vinde hamburger asa de dimineatza?…dar voi dragilor..asa zisi “clienti” …de unde sunteti ? nu din Romania….cu ce figuri va asezati la coada iar daca unul din copii aia de la Spring va dau buna buna dimineatza…nici nu le raspundeti de parc v-ar injura de mama…sunteti asa de superiori cand va cumparati o saorma sw de parca a-ti cumparat dintr-un restaurant din centrul Parisului..si nu v-au servit cum trebuie pentru 8 lei?…ma lasati dezgustata de comentariile astea…. ce a-ti vrea ? sa va mestece si mancarea?….

  20. #20

    Chiar ii dau dreptate lui suzi….daca stiti si voi cum se munceste….ar trebui sa apreciatzi asta…..sa va spun ceva…..CAFEAUA DE LA SPRINGTIME NU SE LASA NICIODATA PENTRU A DOUA ZI….ce sa mai vorbim de mancare…nimic nu se lasa pe a doua zi……si da….chiar lucrez acolo ….si sunt si studenta…..si stiu tot cum se petrece….deci nu mai venitzi cu minciuni de astea…ca nu tzin deloc…..pe bune…nu stiti altceva decat sa barfitzi si sa spunetzi minciuni…..am atatea controale interne….fac probe la cafea in primul rand in fiecare dimineatza……oameni ca voi…..mi-e rusine cateodata ca sunt roman…pentu ca faceti neamul nostru de rusine….sa fiti si voi o saptamana in locul nostru….al studentilor care nu avem decat solutia sa ne angajam si sa ne jigniti voi cu criticile si pretentiile voastre de 2 lei…INCERCATI SA FITI OAMENI NU JAVRE!

  21. #21

    bravooooooooooo MARI bine spus ai mare dreptate tozi spun cate ceva dar nimeni nu stie cese petrece in interiorul unui resturant cat de muncit este un lucrator de acolo cat de frecat este de sef si ce salarii de nimik se ofera pentru munca prestata.

  22. #22

    las-o balta poate erai somnoros domnu sau ceva spring time are cel mai bun fast food in romania si oricum el nu asteapta oamenii ca tine ca sa castige si ca sa fie bun este foarte bun daca vrei sau nu si dac nu iti place poti sa mananci acasa

  23. #23

    si daca vreti sa stiti spring prod com sunt certificati iso daca stiti ce inseamna.
    nu mai fiti asa trgici ca nu-i chiar asa.nu stiti ce se intampla in alte firme cum ar i tip top sau gregoris unde se cara gunoiul cu masinile de marfa.
    astept intrebari pt ca sunt din sistem

  24. #24

    Da bravo MARI SA VA FIE RUSINE PT CRITICILE URATE DA SI EU LUCREZ ACOLA DE 5 ANI SI VA SPUN CU TOATA SINCERITATEA CA ESTE FOARTE CURAT SI PRODUSELE NU SE TIN PT A DOAUA ZI PT NICI NU RAMAN CATEODATA DAR DACA SE INTAMPLA SE VOR ARUNCA CU SIGURANTA CONTROALE PESTE CONTROALE SI MAI MULT AVEM SI CAMERE DE FILMAT VA PROPUN SA MERGETI LA COLTUL STRAZI UNDE SE VINDE CU PARUL IN SALATE CHIAR UNHI FOARTE MARI S-AU INBRACAMINTEA DUPA STRADA SI ASA MAI DEPARTE ASA CA ALEGETI SPRING-TIME CU TOATA INCREDEREA

  25. #26

    AAAAA SI CU CAFEAUA SE PREPARA PE LOC LA EXPRESOR ASA CLIENTUL VEDE CA-I FACE CAFEA DE CALITATE SINCER

    • #27

      sincer sincer, la esspresor se face numai cafea de calitate., nu?

  26. #28

    DA PT K ESTE FOARTE MULTA VANZARE

  27. #29

    DA CE ZICI TU DACA ITI COMANZI LA COLTUL STRAZI NICI MACAR POFTA BUNA DAR UN BUNA ZIUA

  28. #30

    EU LUCREZ LA SPRING VICTORIEI

    • #31

      MIoara, si daca ii zic eu la seful tau de la Spring Victoriei ca tu divulgi pe net informatii despre firma? 🙂 Maine la 11:30 ne vedem in sala de sedinte, in spate, ok?

  29. #32

    DA NICI O PROBLEMA MAI BIME II SPUNETI DESPRE NEPLACERILE D-VOASTRA DA CU CEA MAI MARE PLACERE VOI FI ACOLO VA ASTEPT O SEARA BUNA

  30. Dupa un control efectuat la o „unitate de alimentatie publica” (alta decat spring-time) s-a decis inchiderea unitatii respective. Clientii obisnuiti au fost dezamagiti de decizia luata, fiind obisnuiti cu mancarea de acolo, fie buna, fie rea, nu conta, atat timp cat pretul era mic.
    In fata reporterului, unul din clienti a declarat suparat:
    „- de ce sa-i inchida domne, noi unde mai mancam? ce daca era mancarea stricata? Michael Jackson a mancat mai bine si tot a murit!”
    (caz real, Romania 2009)

  31. #34

    nu e imposibil ce zici tu, dar eu la springtime am baut una dintre cele mai bune cafele din bucuresti…

  32. #35

    spring time = (foarte) okay
    dar ca pentru orice fast food se recomanda muulta moderatie

  33. #36

    Arhi c faci? ai uitat azi sau ai amanat

  34. #37

    am fost azi, am vorbit cu Eugen, o sa discutati ulterior:)

  35. ZIC: sa traiasca pizza hut de la universitate, ca dupa ce am citit asta, o sa le dau foc alora de la spring

  36. #39

    Si eu lucrez la spring si sunt de acord cu mari,nimic nu se lasa pe a doua zi,nimic nu se vinde expirat…si sefii muncesc cot la cot cu noi.

  37. Mancarea este buna,dar,serviciile lasa de dorit.Eu inteleg si stiu ca munca intr-un astfel de loc este grea,fiindca si eu am lucrat intr-un pub si intr-o patiserie,dar,niciodata nu m-am purtat urat cu clientii.Toti avem probleme,suparari sau frustrari,dar,nu este corect sa te razbuni pe ceilalti.Pe mine,Spring-ul din Victoriei,m-a pierdut de client,din cauza lipsei de amabilitate,a dezinteresului si a lipsei de atentie fata de comenzile facute.Nu fac parte din categoria clientilor fitosi,care vorbesc de sus si cu dispret,eu fiind invatata de ai mei sa ii tratez pe cei din jurul meu cu respect indiferent unde ma duc.Insa,se pare,ca unii te considera prost,daca te comporti civilizat…..

  38. #41

    deci….. wooow … putin shocat – wtf ??? voi constientizati cate sute — de fapt poate chiar mii de persoane cumpara zilnic “servicii” de la springtime ??? voi aveti macar bunul simt sa spuneti un “va rog ” cand faceti o comanda ??? fie si un amarat de biggy… dar formula aceea “VA ROG” nu este ceva complicat …. este un simplu gest de amabilitate pentru ca poate angajatul nu vine nervos de aksa si se descarca pe client ,… poate ca acei clienti sunt atat de politicoshi incat iti vine sa iti bagi p**a in el de sandwich si sa-i dai si o flegma 🙂 :X abia apoi, angajatul poate ura POFTA BUNA! cu cel mai mare drag clientului 🙂 …. In fine …. nu se intampla asa in realitate … dar eu unul asa as face pentru fiecare in parte dintre cei care au facut comentarii negative, nefondate si total pe dinafara in ceea ce priveste calitatea mancarii de la springtime! in plus… dak nu iti place mancarea de la fast food( mancare de la fast-food inseamna mancare preparata rapid *pentru cei care nu inteleg de inseamna fast-food* de ce mai cumparati de acolo????) mancarea aceea nu este neaparat nesanatoasa k nu este preparata in conditii prielnice – CI PENTRU CA MAJORITATEA INGREDIENTELOR SUNT PRECONGELATE !…. mda…. cam atat … Sanatate si cu Dumnezeu inainte caci traim in romania si asta ne ocupa tooot timpul 🙂 😉

  39. #42

    macraboo, regret sa te dezamagesc, cu branza topita, dar cei de la springtime nu au asa ceva, nu folosesc branza topita pentru nici un produs, deci nu avea cum sa ajunga, asa ca numai infloriti oameni buni. mancarea si totul este proaspat, de ce credeti k va pune sa asteptati 10- 5 sau 7 min pana sa va luati mancarea? tocmai de aia, pentru ca o fac pe loc. iar cafeaua, seara se scoate si se arunca tot, iar dimineata se pune cafea si lapte nou. numai mancati cacat, ca oamenii ca grasuneii cred tot ce se scrie aici. si nu e asa.

  40. #44

    Branza topita se foloseste de exemplu la taouk sau cheeseburgeri…in fine dar cafeaua este imposibil sa fie de ieri,deoarece dupa o anumita ora nu se mai face cafea la spring,iar expresorul nu are cum sa dea ”cafea veche” pentru ca o face pe loc.