Uitați-vă cu atenție la clipul acesta. Urmăriți evoluția acțiunii până la intervenția eroului salvator. După care admirați rapiditate cu care se cară din zonă cei care, de fapt, erau implicați în scandalul respectiv, eroul rămânând singur să o ia pe coajă, ca orice erou.

Când mai aveți comentarii de alea tip Mircea Badea, la evenimente din trafic sau aiurea și veniți cu Da, trebuia să îl bați, trebuia să faci, să dregi, aduceți-vă aminte de clipul ăsta. Sunt pline cimitirele de eroi care putrezesc, în timp ce cei pentru care au luptat i-au uitat demult și nu le pasă nici la spate de ei. Aduceți-vă aminte de omul acela din Brașov care și-a lăsat copilul singur pe lume pentru că s-a gândit el să oprească un jaf armat. Doar că nu a reușit, bătaia doare iar armele ucid.

Fiți calmi, nu mai săriți la bătaie, nici măcar verbal sau pe internet, întotdeauna se va găsi cineva mai bun decât voi. Perna de acasă e mult mai moale decât perna unui sicriu. Iar copiii voștri nu cresc cu laudele vecinilor și nici cu pensia de urmaș de la statul român.

m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=PbhJb3t0_Nw

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.